Dit zeggen onze klanten

Srixon Golfballen

Srixon is een absoluut topmerk in de wereld van golfballen. Topspelers als J.B. Holmes, Graeme McDowell en Hideki Matsuyama spelen allemaal met de golfproducten van Srixon. Srixon staat bekend om zijn zeer goede prijs-  kwaliteit verhouding. Ook staan de golfballen van Srixon bekend om de slijtvastheid. Srixon is een wereldleider op het gebied van technologie en innovatie in de golfwereld. Srixon ontwerpt voor toonaangevende prestaties bij iedere golfbal. Van lage compressie golfballen van inonomeer voor enthousiaste spelers of tourprestatie-golfballen met urethaan tot golfballen voor beginners, u vindt het allemaal bij het golfballenmerk Srixon. Door de vele soorten golfballen zit er dus wel iets tussen voor iedere golfer! Bij Golfbalwereld vindt u een ruim assortiment aan golfballen van het merk Srixon in verschillende uitvoeringen.

Meer lezen >

Srixon Golfballen bedrukken

De Srixon golfballen kunnen allemaal bedrukt worden met één tot vijf kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Heeft u binnenkort een golftoernooi, beurs of evenement en wilt u graag een goede en blijvende indruk maken? Dan is het een erg goed idee om de Srixon golfballen te laten bedrukken. Door de golfballen met uw gegevens of logo uit te delen, zorgt u voor een blijvende herinnering bij de deelnemers of bezoekers. Door uw gepersonaliseerde golfballen in te zetten op een wedstrijd of toernooi bereikt u de doelgroep die kan zorgen voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf.

Meer lezen >

Srixon Golfballen met logo

Bij Golfbalwereld kunt u de Srixon golfballen makkelijk en snel bestellen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder. U ontvangt van ons van te voren altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >