Dit zeggen onze klanten

Nassau golfballen bedrukken

Nassau golf is een Koreaanse producent van golfballen. Sinds 1969 maakt Nassau als een van de eerste producenten 4- en 5-delige golfballen. Het assortiment van Nassau bestaat uit een 5-tal golfballen, de Nassau Sonic, Nassau QX soft, Nassau Cyber, Nassau PRO Cyber en Nassau Quattro. Elke bal heeft zijn eigen eigenschappen waardoor er voor elke speler wel een bal te verkrijgen is. Als officiële dealer van Nassau golfballen kunnen we snel leveren, ook met een bedrukking.

Meer lezen >

Nassau golfballen met logo

Alle Nassau golfballen kunnen worden bedrukt met een logo. Dit doen we in onze eigen drukkerij waardoor een hoge kwaliteit bedrukking kunnen leveren met een snelle levertijd. De standaard levertijd voor Nassau golfballen met bedrukking is 7 werkdagen na goedkeuring op de digitale proef. Heeft u de golfballen sneller nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice om te kijken wat mogelijk is. Alle Nassau golfballen worden standaard full color bedrukt waardoor de prijs niet afhankelijk is van het aantal kleuren en is het mogelijk bijna elk ontwerp te drukken. 

Meer lezen >

Bedrukte Nassau golfballen

Organiseert u binnenkort een golftoernooi of bent u op zoek naar een leuk geschenk voor relaties die golfen? Kies dan voor bedrukte golfballen van Nassau. Door de snelle levertijd kunnen wij ook voor uw evenement snel bedrukt Nassau golfballen leveren. Naast golfballen kunnen wij u ook ontzorgen of het gebied van beachflags, poloshirts, pitchforks en andere golf gerelateerde artikelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer lezen >

Meer lezen >